Страст за звездни пътешествия!

Ранни записвания Кушадасъ - Лято 2019 Самолетна програма със 7 нощувки, от София до Измир

Самолет

Кушадасъ, Турция

8 дни / 7 нощувки
Цена от: 530.03 лв.
 • Описание и програма
 • Хотели
Програма по дни
 
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ
Самолетна програма с чартърен полет от София със 7 нощувки
 
В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид база изхранване, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.

ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ
ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ 

Заминаване VBB 3001              08:30 SOF / София - 09:45 ADB / Измир
Връщане       VBB 3002              10:45 ADB / Измир - 12:00  SOF / София 
Тип самолет:                                MD 82
Адрес на авиокомпанията:    гр. София,  бул. "Шипченски проход"  № 63
Авиокомпания:                           ALK Airlines
 

Пакетните цени включват:
 •     Чартърен полет София - Измир – София
 •     7 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване.
 •     Летищни такси.
 •     Багаж до 20 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен.
 •     Tрансфери: летище - хотел – летище.
 •     Медицинска застраховка на ЗАД "Алианц България" с покритие 5000 евро (за лица до 65 г.)
 •     Изпращане от представител на TA на летище София.
 •     Обслужване на място от представител на местната фирма партньор.

Пакетните цени не включват:
 • Такса гориво  (виж забележката най- долу). 
 • Такса сигурност – 6 евро на човек в две посоки / заплаща се задължително/ * Виж приложението по-долу.
 • Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв.
 • Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв.
 • Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 31 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста.
 • Допълнителни екскурзии и посещения на туристически и др. обекти.

Условия за записване и плащане при стандартни цени:
 • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване.
 • Доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
 • Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута:
 • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.
 

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
а) 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
б) 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
в) 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.
 

Визов режим: няма изисквания за визи.
 

Такса гориво:
Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите.  Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 600 долара на тон, Измир – 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София – Измир, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Измир - София.
* От 01.01.2019 за всички летища на територията на Република Турция е въведена държавна такса - сигурност, която се заплаща от пътуващите със самолет туристи. За летищата в Анталия, Бодрум, Измир и Даламан, размерът на таксата е 6 евро на човек в две посоки.

Права на потребителите:
 • Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
 • При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
 • Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
 • При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
 • Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
 • Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗАД „Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
 • Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
 • При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
 • При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
 • Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
 • Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
 • Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
 • Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
 • Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
 • Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
 • Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
 • Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
 • При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.

Застраховка Отговорност на туроператора
ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора", с полица № 13160183100000005 / 26.06.2018 г. на ЗАД "Алианц България" - гр. София, бул. Княз Ал. Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Приложение №5 - Информация за туристическия пакет.
 
Необходими документи:
 
РАЗГЛЕДАЙТЕ ХОТЕЛИТЕ ПО ПРОГРАМАТА:
MELIKE 2*
Турция, Кушадасъ
от 271.00 EUR
PRESTIGE HOTEL 3*
Турция, Кушадасъ
от 287.00 EUR
BEST SMYRNA HOTEL 3*
Турция, Кушадасъ
от 295.00 EUR
MINAY 3*
Турция, Кушадасъ
от 295.00 EUR
SANTUR HOTEL 3*
Турция, Кушадасъ
от 295.00 EUR
MERRY HOTEL 3*
Турция, Кушадасъ
от 301.00 EUR
BLUE SEA HOTEL 2*
Турция, Кушадасъ
от 311.00 EUR
DABAKLAR HOTEL 3*
Турция, Кушадасъ
от 319.00 EUR
GRAND KURDOGLU 4*
Турция, Кушадасъ
от 319.00 EUR
SOZER 3*
Турция, Кушадасъ
от 327.00 EUR
AYMA 3*
Турция, Кушадасъ
от 335.00 EUR
FLORA SUITES 3*
Турция, Кушадасъ
от 343.00 EUR
BY KARAASLAN INN HOTEL 4*
Турция, Кушадасъ
от 343.00 EUR
SUNDAY BEACH HOTEL 3 *
Турция, Кушадасъ
от 343.00 EUR
ALTINSARAY (BOUTIQUE HOTEL)
Турция, Кушадасъ
от 355.00 EUR
PONZ BOUTIQUE HOTEL
Турция, Кушадасъ
от 355.00 EUR
MARINA HOTEL 3*
Турция, Кушадасъ
от 359.00 EUR
ROYAL NAS RESORT HOTEL 3*
Турция, Кушадасъ
от 367.00 EUR
SURTEL 3*
Турция, Кушадасъ
от 367.00 EUR
GREEN GOLD HOTEL 3*
Турция, Кушадасъ
от 367.00 EUR
CLUB RESORT ATLANTIS 4*
Турция, Кушадасъ
от 370.00 EUR
DERICI HOTEL 4*
Турция, Кушадасъ
от 371.00 EUR
ASENA 3*
Турция, Кушадасъ
от 373.00 EUR
MY AEGEAN STAR HOTEL 3+*
Турция, Кушадасъ
от 375.00 EUR
PALOMA SENTIDO MARINA SUITES 4*
Турция, Кушадасъ
от 375.00 EUR
PIGALE FAMILY CLUB 3*
Турция, Кушадасъ
от 379.00 EUR
GUMULDUR MAVI DENIZ HOTEL
Турция, Кушадасъ
от 387.00 EUR
DOGAN PARADISE BEACH RESORT 3*
Турция, Кушадасъ
от 391.00 EUR
CARINA HOTEL 4*
Турция, Кушадасъ
от 391.00 EUR
LÁMBIANCE HOTEL 4
Турция, Кушадасъ
от 391.00 EUR
BLUE VISTA HILL 4*
Турция, Кушадасъ
от 395.00 EUR
OMER HOLIDAY RESORT 4*
Турция, Кушадасъ
от 395.00 EUR
FAUSTINA HOTEL 4*
Турция, Кушадасъ
от 399.00 EUR
ILAYADA AVANGARDE HOTEL 4*
Турция, Кушадасъ
от 399.00 EUR
SENTINUS HOTEL 3+*
Турция, Кушадасъ
от 399.00 EUR
CLUB SCALA NUOVA APART 3*
Турция, Кушадасъ
от 399.00 EUR
AKBULUT HOTEL&SPA 4*
Турция, Кушадасъ
от 399.00 EUR
ASAYRA THERMAL HOTEL & SPA 5*
Турция, Кушадасъ
от 403.00 EUR
RAMADA RESORT KUSADASI & GOLF 5*
Турция, Кушадасъ
от 403.00 EUR
DOGAN BEACH RESORT & SPA 3*
Турция, Кушадасъ
от 407.00 EUR
L'AMBIANCE ROYAL PALACE 4*
Турция, Кушадасъ
от 407.00 EUR
RAMADA HOTEL&SUITES 5*
Турция, Кушадасъ
от 407.00 EUR
PALMIN HOTEL 3*
Турция, Кушадасъ
от 408.00 EUR
PANORAMA HILL HOTEL 4*
Турция, Кушадасъ
от 411.00 EUR
BATIHAN BEACH RESORT & SPA 4*
Турция, Кушадасъ
от 413.00 EUR
LABRANDA LEBEDOS PRINCES HOTEL 4*
Турция, Кушадасъ
от 415.00 EUR
MARTI BEACH 3*
Турция, Кушадасъ
от 419.00 EUR
ARORA HOTEL 3+*
Турция, Кушадасъ
от 421.00 EUR
LADONIA HOTELS ADAKULE 5*
Турция, Кушадасъ
от 421.00 EUR
KAYHANBEY HOTEL - 4*
Турция, Кушадасъ
от 423.00 EUR
TEOS ORMANCI HOLIDAY VILLAGE
Турция, Кушадасъ
от 431.00 EUR
TUSAN BEACH RESORT 5*
Турция, Кушадасъ
от 434.00 EUR
ARIA CLAROS BEACH & SPA RESORT 5*
Турция, Кушадасъ
от 434.00 EUR
CACTUS PARADISE CLUB 4*
Турция, Кушадасъ
от 435.00 EUR
GRAND EFE - 4*
Турция, Кушадасъ
от 438.00 EUR
GRAND SAHINS 4*/ex.COASTLIGHT/
Турция, Кушадасъ
от 443.00 EUR
NOTION KESRE BEACH HOTEL 4*
Турция, Кушадасъ
от 454.00 EUR
PINE BAY HOLIDAY RESORT 5*
Турция, Кушадасъ
от 454.00 EUR
CLUB YALI HOTEL & RESORT 5*
Турция, Кушадасъ
от 456.00 EUR
RICHMOND EPHESUS RESORT 5*
Турция, Кушадасъ
от 462.00 EUR
ATLANTIQUE HOLIDAY CLUB 3+*
Турция, Кушадасъ
от 462.00 EUR
KUSTUR CLUB HV1*
Турция, Кушадасъ
от 468.00 EUR
RISUS AQUA BEACH RESORT HOTEL Special class
Турция, Кушадасъ
от 474.00 EUR
GUMULDUR RESORT HOTEL 4*
Турция, Кушадасъ
от 478.00 EUR
FLORA GARDEN EPHESUS 5*
Турция, Кушадасъ
от 478.00 EUR
EUPHORIA AEGEAN RESORT & SPA - 5*
Турция, Кушадасъ
от 486.00 EUR
KUSADASI GOLF & SPA RESORT HOTEL 5*
Турция, Кушадасъ
от 486.00 EUR
MAXIMA PARADISE 4*
Турция, Кушадасъ
от 494.00 EUR
INFINITY BY YELKEN AQUAPARK&RESORTS 5*/ex. IMBAT/
Турция, Кушадасъ
от 494.00 EUR
LABRANDA EPHESUS PRINCESS 5*
Турция, Кушадасъ
от 494.00 EUR
FANTASIA HOTEL DE LUXE KUSADASI 5*
Турция, Кушадасъ
от 497.00 EUR
LA VISTA BOUTIQUE HOTEL & SPA
Турция, Кушадасъ
от 502.00 EUR
SUHAN 360 HOTEL BEACH 5*
Турция, Кушадасъ
от 518.00 EUR
CHARISMA DE LUXE HOTEL 5*
Турция, Кушадасъ
от 566.00 EUR
DOUBLE TREE BY HILTON HOTEL 4*
Турция, Кушадасъ
от 578.00 EUR
ANGORA BEACH HOTEL 4*
Турция, Кушадасъ
от 594.00 EUR
CLUB MAXIMA BAY 4*
Турция, Кушадасъ
от 611.00 EUR
AQUA FANTASY HOTEL & SPA 5*
Турция, Кушадасъ
от 616.00 EUR
PALOMA PASHA RESORT 5*
Турция, Кушадасъ
от 670.00 EUR
SUNIS EFES ROYAL PALACE RESORT & SPA 5*
Турция, Кушадасъ
от 722.00 EUR
CLUB MARVY BY PALOMA 5*
Турция, Кушадасъ
от 777.00 EUR
Оферта № П216


Още почивки Турция

Новини